Ontmoet onze nieuwe collega!

 

Ik ben Caja van Ginkel, een vrolijke, betrokken en energieke vrouw met een passie voor gezondheid en vitaliteit. Momenteel verzorg ik trainingen en workshops op het gebied van ademhaling, bewegen en voeding.

Hoe leuk is het dat ik op dinsdag- en vrijdagochtend bij Alliance en donderdagochtend op het veld van Geel-Wit voor Vitaal Haarlem Beweegt de sportlessen voor 60-plussers mag begeleiden.

Bij gezondheidscentrum Zuid-West ga je mij vaker zien bij de nieuw te realiseren receptie en ook geef ik hier een paar avonden per week ontspanningsmassages. Ik heb er zin in om samen met het mooie team een stukje vitaliteit aan jullie te kunnen aanbieden!

Maak direct een afspraak met Caja: contact opnemen

Over Vitaal Haarlem

Vitaal Haarlem fysiotherapie bekijkt jouw klacht vanuit meerdere hoeken en met meerdere disciplines. Wij bieden o.a. fysiotherapie, manuele therapie, leefstijl coaching, sportmassage en seniorenfitness om u zo breed mogelijk te kunnen helpen. Samenwerking binnen en buiten de praktijk staat daarbij dan ook voorop. Daarom werken wij niet alleen met fysiotherapie, maar ook met senioren fitness(sport)massage en leefstijl coaching.

×

WhatsApp met Vitaal Haarlem Beweegt

× WhatsApp