Fystiotherapie Haarlem

Vrijwel iedereen weet wel wat fysiotherapie is, maar voor de duidelijkheid toch nog even een uitleg en daarbij de reden dat wij een begrip zijn binnen de fysiotherapie in Haarlem!

Vitaal Haarlem is al langere tijd een begrip als het draait om fysiotherapie in Haarlem. Graag vertellen wij u wat meer over wat wij aanbieden omtrent het behandelen van klachten.

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel je bewegingsapparaat genoemd. Tijdens de behandeling kan de therapeut gebruik maken van diverse behandeltechnieken. Hierbij kun je denken aan oefentherapie, massage, mobilisaties, dry-needling, medical taping etc.

Bij Vitaal Haarlem hebben we aan de tools ook leefstijl coaching toegevoegd. Met uitzondering van de acute sportklachten en acute klachten ontstaan bij een trauma, zijn wij ervan overtuigd dat de klacht een uiting is van het probleem. Met andere woorden, er zit vaak een oorzaak achter. Juist die oorzaak willen wij opsporen en oplossen. Hiermee zal een duurzame oplossing komen voor het probleem. Zo kijken wij bij Vitaal Haarlem verder dan het zichtbare probleem.

Voor de behandeling wordt gestart zal er dan ook altijd eerst een uitgebreide intake plaatsvinden om na te gaan waar de klachten zitten en waar ze vandaan komen.

Contact opnemen

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag een afspraak maken? Vul het formulier in of mail naar info@vitaalhaarlem.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

×

WhatsApp met Vitaal Haarlem Beweegt

× WhatsApp