Remco van Rijn

Energiek en coachend! Staat altijd voor je klaar. Duidelijk en recht door zee. Zijn specialiteit gaat uit naar COPD, diabetes, obesitas, chronische klachten en het veranderen van ongezond gedrag.

Telefoonnummer; 0622381915

 

Johan Bouma

Sportief en persoonlijk betrokken! Is met zijn specialisatie orthopedische revalidatie, wervelkolom gerelateerde klachten en dry-needling zeer gedreven en doelgericht.  Gaat uit van de zelfgenezing van de mens. Echter wel onder de juiste voorwaarden.

Telefoonnummer; 0634014575

 

 

 

 

 

 

 

 

Jelle Bleumink

Jelle is een zeer enthousiaste fysiotherapeut. Ondernemend en sportief ingesteld! Verbonden aan de voetbalclub DSS zorgt hij onder andere voor de blessure begeleiding aldaar.

Telefoonnummer; 0611470582

 

 

 

 

 

 

 

Brigitte Kremers

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om verder dan de klacht te kijken. Vaak spelen er meerdere factoren een rol waardoor een klacht ontstaat. Graag kijk ik samen met de patiënt naar een oplossing om deze factoren positief te veranderen.

Mijn specialiteit ligt bij de orthopedische klachten en sportblessures.  Denk hierbij aan Schouder, knie en rugklachten. Maar ook met artrose, meniscus of voorste kruisband problemen, spier of peesproblemen kun jij bij mij terecht.

In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik veel op de atletiekbaan te vinden. Ik geef training aan jeugd en loopgroepen. Ik heb veel affiniteit met hardlopen.

Telefoonnummer;  06-44867520

 

 

 

 

 

Sophie van Rijn

Orthomoleculair voedingsdeskundige. Open, vrolijk, positief. Altijd op zoek naar de gezonde, ondersteunende leefstijl die past bij de persoon die zij voor zich heeft. Samen op zoek naar een leefstijl die klachten wegneemt en voorkomt. Koken en eten wordt weer een leuk en ondersteunend onderdeel van jouw leven. Wil jij samen met mij jouw eetpatroon doornemen of veranderen of heb jij specifieke vragen over de invloed van voeding op jouw klachten? Neem dan contact met mij op. 

Telefoonnummer; 0643437609