Het team van Vitaal Haarlem

Het team van Vitaal Haarlem staat 6 dagen per week voor u klaar met fysiotherapie, leefstijl coaching, senioren fitness, massage en meer! Wie gaat uw klacht verhelpen?

Remco van Rijn

Remco van Rijn

Fysiotherapeut Leefstijlcoach

Doortastend en persoonlijk betrokken! Is naast fysiotherapeut ook leefstijlcoach. Langdurige en onbegrepen klachten zijn echt zijn domein. Denk hierbij aan overgewicht, artrose, COPD, diabetes en nekschouder klachten.

Jelle Bleumink

Jelle Bleumink

Fysiotherapeut

Energiek en gedreven. Richt zich op het afvalprogramma, orthopedische revalidatie, patiënten met knie- enkelklachten of nekklachten.

Ed Pieroelie

Ed Pieroelie

Fysiotherapeut Manueel therapeut

Met al zijn ervaringen kun je met rug, nek en kaak klachten bij niemand beter terecht dan bij Ed. Altijd gedreven en professioneel. Gespecialiseerd in manuele therapie.

Maaike van Opstal

Maaike van Opstal

Manueel therapeut

Sinds augustus 2021 ben ik werkzaam als manueel therapeut bij Vitaal Haarlem. Mijn specialisatie richt zich op complexe schouderproblematiek en (nek) wervelkolom gerelateerde klachten.

Roy van der Velden

Roy van der Velden

Fysiotherapeut

Roy is naast zijn specialisatie in knie revalidatie ook een zeer gedreven fysiotherapeut bij schouder en wervelkolom gerelateerde klachten. Mede door toepassing van dry needling helpt Roy jou snel van jouw klachten af.

Stefan van den Ancker

Stefan van den Ancker

Fysiotherapeut

De specialiteit van Stefan ligt bij de orthopedische klachten, ook is hij erg betrokken bij sportblessures. Denk hierbij aan knie, enkel, heup en rugklachten.

Anneke Hagens

Anneke Hagens

Fysiotherapeut

Als zeer ervaren fysiotherapeut helpt Anneke jou graag van jouw Draaiduizeligheid af (BPPD). Uiteraard zijn ook klachten aan de nek, schouder en rug een zeer bekend terrein voor haar en kan ze jou hier goed bij helpen.

Het team van Vitaal Haarlem staat 6 dagen per week voor u klaar met fysiotherapie, leefstijl coaching, senioren fitness, massage en meer! Neem contact op om een afspraak te maken.

Vitaal Haarlem fysiotherapie bekijkt jouw klacht vanuit meerdere hoeken en met meerdere disciplines. Wij bieden o.a. fysiotherapie, manuele therapie, leefstijl coaching, sportmassage en seniorenfitness om u zo breed mogelijk te kunnen helpen. Samenwerking binnen en buiten de praktijk staat daarbij dan ook voorop. Daarom werken wij niet alleen met fysiotherapie, maar ook met senioren fitness(sport)massage en leefstijl coaching.

Meer info of een afspraak maken?

 

Vragen over Vitaal Haarlem? Bel 0235248624 of stuur ons snel een berichtje. Wij proberen z.s.m. te reageren.

 

×

WhatsApp met Vitaal Haarlem Beweegt

× WhatsApp