Maak kennis met ons team

Het team van Vitaal Haarlem staat 6 dagen per week voor u klaar.

Remco van Rijn

Remco van Rijn

Fysiotherapeut Leefstijlcoach

Doortastend en persoonlijk betrokken! Is naast fysiotherapeut ook leefstijlcoach. Langdurige en onbegrepen klachten zijn echt zijn domein. Denk hierbij aan overgewicht, artrose, COPD, diabetes en nek – schouder klachten.

Jelle Bleumink

Jelle Bleumink

Fysiotherapeut

Energiek en gedreven. Richt zich op het afvalprogramma, orthopedische revalidatie, patiënten met knie- enkelklachten of nekklachten.

Ed Pieroelie

Ed Pieroelie

Fysiotherapeut Manueel therapeut

Met al zijn ervaringen kun je met rug, nek en kaak klachten bij niemand beter terecht dan bij Ed. Altijd gedreven en professioneel. Gespecialiseerd in manuele therapie

Anneke

Anneke

Fysiotherapeut

Als zeer ervaren fysiotherapeut helpt Anneke jou graag van jouw Draaiduizeligheid af (BPPD). Uiteraard zijn ook klachten aan de nek, schouder en rug een zeer bekend terrein voor haar en kan ze jou hier goed bij helpen.

Roy van der Velden

Roy van der Velden

Fysiotherapeut

Roy is naast zijn specialisatie in knie revalidatie ook een zeer gedreven fysiotherapeut bij schouder en wervelkolomgerelateerde klachten. Mede door toepassing van dry needling helpt Roy jou snel van jouw klachten af.

Stefan van den Ancker

Stefan van den Ancker

Fysiotherapeut

De specialiteit van Stefan ligt bij de orthopedische klachten, ook is hij erg betrokken bij sportblessures. Denk hierbij aan knie, enkel, heup en rugklachten.

Contact Ons

Vragen over Vitaal Haarlem? Stuur ons dan snel een berichtje. Wij proberen z.s.m. te reageren.

3 + 8 =