Het team van Vitaal Haarlem

Het team van Vitaal Haarlem staat 6 dagen per week voor u klaar met fysiotherapie, leefstijl coaching, senioren fitness, massage en meer! Wie gaat uw klacht verhelpen?

Remco van Rijn

Remco van Rijn

Fysiotherapeut Leefstijlcoach

Doortastend en persoonlijk betrokken! Is naast fysiotherapeut ook leefstijlcoach. Langdurige en onbegrepen klachten zijn echt zijn domein. Denk hierbij aan overgewicht, artrose, COPD, diabetes en nekschouder klachten.

Jelle Bleumink

Jelle Bleumink

Fysiotherapeut

Energiek en gedreven. Richt zich op het afvalprogramma, orthopedische revalidatie, patiënten met knie- enkelklachten of nekklachten.

Maaike van Opstal

Maaike van Opstal

Manueel therapeut

Sinds augustus 2021 ben ik werkzaam als manueel therapeut bij Vitaal Haarlem. Mijn specialisatie richt zich op complexe schouderproblematiek en (nek) wervelkolom gerelateerde klachten.

Stefan van den Ancker

Stefan van den Ancker

Fysiotherapeut

De specialiteit van Stefan ligt bij de orthopedische klachten, ook is hij erg betrokken bij sportblessures. Denk hierbij aan knie, enkel, heup en rugklachten.

Noah Snoep

Noah Snoep

Fysiotherapeut

 

Het team van Vitaal Haarlem staat 6 dagen per week voor u klaar met fysiotherapie, leefstijl coaching, senioren fitness, massage en meer! Neem contact op om een afspraak te maken.

Vitaal Haarlem fysiotherapie bekijkt jouw klacht vanuit meerdere hoeken en met meerdere disciplines. Wij bieden o.a. fysiotherapie, manuele therapie, leefstijl coaching, sportmassage en seniorenfitness om u zo breed mogelijk te kunnen helpen. Samenwerking binnen en buiten de praktijk staat daarbij dan ook voorop. Daarom werken wij niet alleen met fysiotherapie, maar ook met senioren fitness(sport)massage en leefstijl coaching.

Contact opnemen

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag een afspraak maken? Vul het formulier in of mail naar info@vitaalhaarlem.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

×

WhatsApp met Vitaal Haarlem Beweegt

× WhatsApp