Schrijf je nu in voor een massage

Ontspanning is een essentieel onderdeel van Vitaal Haarlem. Even een moment voor jezelf, gedachten op nul en genieten! Zoals eerder op de website aangegeven staat Vitaal Haarlem voor Bewegen, Eten en drinken, Sociale activiteiten, Ontspanning en Zingeving. Onder andere door massages proberen wij invulling te geven aan de pijler ontspanning.

Zit in de alledaagse drukte er geen moment voor jezelf meer bij? Heb je een tekort aan energie en verlies je terrein op productiviteit?

Kom los van alle dagelijkse drukte en maak er gewoonte van om met regelmaat jouw lichaam de rust en ontspanning te geven waar het zo naar vraagt. Of je nou een druk gezinsleven hebt, (top)sporter bent of ondernemer. Door te ‘’uncharge’’ en tijd te nemen voor ontspanning presteer je beter op hetgeen wat normaliter zoveel tijd en energie van jou vraagt.

Omdat wij vinden dat een sport- of ontspanningsmassage voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn, hanteren wij laagdrempelige tarieven. Voor een massage van 60 minuten hanteren wij een tarief van €59,- en voor 30 minuten een tarief van €33,50.

Onze gecertificeerde sport- en ontspanningsmasseurs zijn doordeweeks in de avond beschikbaar en op iedere zaterdag! Bekijk de beschikbaarheid en maak vandaag nog een afspraak bij de locatie dichtbij jou in de buurt.

Reserveer online

Reserveer je afspraak volledig via ons online reserveringssyteem.

Flexibele afspraken

Direct inzicht op de beschikbaarheid van de masseurs.

Veilig betalen

Betaal je afspraak direct en veilig via iDeal.

Laden...

Let op: i.v.m. de nieuwe coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om een afspraak te maken na 18.00 uur. De schema’s zijn tijdelijk aangepast in het boekingssysteem en de beschikbaarheid hieronder kan daarom afwijken.

Onze masseurs zijn te vinden binnen bij Fit For Free Spaarneboog en Fit For Free Westergracht.

Spaarneboog (Paul Krugerkade 22, Haarlem

Westergracht (Menno Simonszplein 22, Haarlem)

Faradaystraat 2, Haarlem

Contact opnemen

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag een afspraak maken? Vul het formulier in of mail naar info@vitaalhaarlem.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

×

WhatsApp met Vitaal Haarlem Beweegt

× WhatsApp