Fitness

Vitaal Haarlem Beweegt start met fitnessabonnementen op de Faradaystraat.

Vitaal Haarlem Beweegt is gestart met fitnessabonnementen. Het zal dus mogelijk zijn om op basis van een abonnement te kunnen sporten op de Faradaystraat.

Voorheen was het natuurlijk al mogelijk om op basis van fysiotherapie gebruik te maken van de fitnessruimte. Om mee te gaan in de vraag van veel patiënten zullen we de ruimte ook buiten de fysiotherapie beschikbaar stellen om te sporten.

Uiteraard gaat dat niet zomaar. We zullen er rekening mee moeten houden dat het niet te druk wordt en dat iedereen optimaal van de apparaten gebruik kan maken.

Om dit in goede banen te leiden hebben we een manier gevonden die kan helpen in deze planning. We zullen gaan werken met inschrijvingen per sport-uur. Via een app kunt u eenvoudig uw dagen en uren aangeven waarop u wenst te sporten. Hierdoor zal het nooit te druk zijn.

Intake / Schema opstellen

Heeft u nog geen ervaring met fitness dan is het mogelijk om eerst een intake te boeken. Tijdens de intake zal aandacht worden besteed aan uw eventuele fysieke beperkingen en uw doelen. Daarna zullen de apparaten worden uitgelegd zodat u vrij kunt sporten.

Fitness abonnement afsluiten

Halfjaarabonnement 
Jaarabonnement

Bij Vitaal Haarlem Beweegt gelden algemene voorwaarden. Met deze algemene voorwaarden gaat ieder lid, bij aanvang van het lidmaatschap, akkoord. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Openingstijden

Maandag 8.00 – 21.00
Dinsdag 8.00 – 18.00
Woensdag 8.00 – 21.00
Donderdag 8.00 – 21.00
Vrijdag 8.00 – 17.00
Zaterdag 09:00 – 13:00

Kosten

Half jaarabonnement €32,95 p/m
Jaarabonnement €27,50 p/m
Inschrijfgeld
Intake / Schema opstellen €30

 

Rittenkaart – Seniorengym

Senioren gym - 10 rittenkaart
Senioren gym - 20 rittenkaart
Senioren gym - 30 rittenkaart

Veelgestelde vragen

Graag even aanmelden door een mail te sturen naar info@vitaalhaarlem.nl of bel naar 06-34014575.
In principe gaat de les altijd door mits wij het onverantwoord vinden om de les door te laten gaan, bijvoorbeeld bij onweer of sneeuw. Bij regen gaan wij dus gewoon door. De deelnemers die zich hebben aangemeld voor de desbetreffende les ontvangen voor 8.00 een mail en een notificatie via PaynPlan met de mededeling dat de les niet doorgaat. Er wordt hierbij geen rit in mindering gebracht op de huidige rittenkaart.
Wij adviseren lekker zittende kleren en schoenen waarin u goed kunt bewegen. In de wintermaanden adviseren wij om verschillende lagen aan te doen.
Dat mag zeker, iedereen is van harte welkom.
Zeker, iedereen is van harte welkom.
Nee, dit is een externe dienst en valt niet onder fysiotherapiebehandelingen.
Dit kunt u doen in ons betalings- en reserveringssysteem (PaynPlan). U moet eerst een account aanmaken om vervolgens een abonnement aan te kunnen schaffen. Zo kunt u zich aanmelden voor de les. Bekijk hier de volledige uitleg van PaynPlan.
Ja zeker, alle oefeningen zijn zo bedacht dat u deze altijd op uw eigen niveau en tempo kunt uitvoeren.

Contact opnemen

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag een afspraak maken? Vul het formulier in of mail naar info@vitaalhaarlem.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

×

WhatsApp met Vitaal Haarlem Beweegt

× WhatsApp