Vitaal Haarlem in Beweging!

Bent u op zoek naar een veilige en sportieve manier om meer te bewegen? Of wilt u juist uw kracht en conditie behouden na een revalidatietraject? En heeft u ook een voorkeur voor buiten- i.p.v. binnensport? Dan bent u bij ‘Vitaal Haarlem Beweegt’ op de juiste plek!

 

Wij verzorgen wekelijks trainingen voor 60+ senioren om balans, conditie, en spierkracht te verbeteren. U traint onder begeleiding van onze beweegcoach en fysiotherapeut op een van onze buitenlocaties. Momenteel is dat het voetbalveld van Voetbalvereniging Alliance’22 in Haarlem, later zullen meerdere locaties worden toegevoegd.

Onze trainers zijn getraind om zich te richten op de lichamelijke mogelijkheden per deelnemer. Dat wil zeggen dat ze kijken naar wat wél kan i.p.v. wat niet (meer) lukt. Op deze manier kan een goede training tot stand komen voor iedere deelnemer.

Wilt u een keer meedoen? Dat kan! De eerste keer is helemaal gratis. De 2e en 3e keer dat u meedoet kost 5 euro per les. Vanaf de 4e keer vragen we u om in te schrijven via een mobiele applicatie op uw telefoon. Hier kunt u een rittenkaart naar wens aanschaffen. Het bijbehorende stappenplan is onderaan de pagina terug te vinden. Heb je de HaarlemPas in bezit? Ook dan ben je bij ons van harte welkom, meld je dan aan via:
http://www.bewegen50plus.nl/CMS/Aanmelden/show.do?ctx=4876,2282686

Klik hier voor het het stappenplan voor downloaden van PaynPlan:
file:///C:/Users/jelle/Downloads/Pay%20n%20Plan%20stappenplan.pdf

 

  • Voor wie: 60+ senioren
  • Wanneer: Iedere dinsdag van 10.00 – 11.00u.
  • Waar: Sportverenging Alliance ’22, Zeedistelweg 2 Haarlem

Account aanmaken

Registreer je voor het online reserveringssyteem van Vitaal Haarlem.

Tegoed opwaarderen

Koop een rittenkaart direct onderaan deze pagina of koop deze nadat je een les hebt aangeklikt.

Inschrijven

Om je in te schrijven voor een les klik je op de gewenste les in onze agenda. Klik op inschrijven en je bent direct aangemeld.

Tegoed

Zie direct hoeveel ritten je nog op je rittenkaart hebt. Na inschrijving gaat er automatisch 1 rit af. Wil je toch niet deelnemen aan de les? Dan kun je tot 24 uur van tevoren uitschrijven door op dezelfde les te klikken. Er wordt dan automatisch weer 1 rit toegevoegd aan het account.

Rittenkaart – Seniorengym

Contact Ons

Vragen over Vitaal Haarlem? Stuur ons dan snel een berichtje. Wij proberen z.s.m. te reageren.

6 + 1 =