Vitaal Haarlem in Beweging!

Bent u op zoek naar een veilige en sportieve manier om meer te bewegen? Of wilt u juist uw kracht en conditie behouden na een revalidatietraject? En heeft u ook een voorkeur voor buiten- i.p.v. binnensport? Dan bent u bij ‘Vitaal Haarlem Beweegt’ op de juiste plek!

 

  Wij verzorgen wekelijks trainingen voor 65+ senioren om balans, conditie, en spierkracht te verbeteren. U traint onder begeleiding van onze beweegcoach en fysiotherapeut op een van onze buitenlocaties. Momenteel is dat het voetbalveld van Voetbalvereniging Alliance’22 in Haarlem, later zullen meerdere locaties worden toegevoegd.

Onze trainers zijn getraind om zich te richten op de lichamelijke mogelijkheden per deelnemer. Dat wil zeggen dat ze kijken naar wat wél kan i.p.v. wat niet (meer) lukt. Op deze manier kan een goede training tot stand komen voor iedere deelnemer.

Wilt u een keer meedoen? Dat kan! De eerste keer is helemaal gratis. De 2e en 3e keer dat u meedoet kost 5 euro per les. Vanaf de 4e keer vragen we u om in te schrijven via een mobiele applicatie op uw telefoon. Hier kunt u een rittenkaart naar wens aanschaffen. Het bijbehorende stappenplan is onderaan de pagina terug te vinden. Heb je de HaarlemPas in bezit? Ook dan ben je bij ons van harte welkom, meld je dan aan via:
http://www.bewegen50plus.nl/CMS/Aanmelden/show.do?ctx=4876,2282686

Klik hier voor het het stappenplan voor downloaden van PaynPlan:
file:///C:/Users/jelle/Downloads/Pay%20n%20Plan%20stappenplan.pdf

 

  • Voor wie: 65+ senioren
  • Wanneer: Iedere dinsdag 3 groepen
  • groep 1;  8.45-9.45   groep 2; 10.00 – 11.00  groep 3; 11.15-12.15
  • Waar: Sportverenging Alliance ’22, Zeedistelweg 2 Haarlem

Rittenkaart – Seniorengym

Contact Ons

Vragen over Vitaal Haarlem? Stuur ons dan snel een berichtje. Wij proberen z.s.m. te reageren.

15 + 13 =