Vitaal Haarlem Beweegt

De buitengym voor 60+

Bent u op zoek naar een veilige en sportieve manier om meer te bewegen? Of wilt u juist uw kracht en conditie behouden na een revalidatietraject? En heeft u ook een voorkeur voor buiten- i.p.v. binnensport? Dan bent u bij ‘Vitaal Haarlem Beweegt’ op de juiste plek!

 

Buitengym voor 60-plussers

Wij verzorgen wekelijks trainingen buiten voor 60-plussers om balans, conditie en spierkracht te verbeteren. U traint onder begeleiding van onze beweegcoach en fysiotherapeut op het voetbalveld van SV Alliance’22 in Haarlem.

Onze trainers zijn opgeleid om zich te richten op de lichamelijke mogelijkheden per deelnemer. Dat wil zeggen dat ze kijken naar wat wél kan i.p.v. wat niet (meer) lukt. Iedereen mag bij ons op z’n eigen niveau trainen. Op deze manier kan een goede training tot stand komen voor iedere deelnemer.

Wilt u een keer meedoen? Dat kan! Voor alle nieuwe deelnemers hebben wij een welkomsttarief: de eerste keer is gratis, daarna kunt u gebruikmaken van een losse les (€15,-) of een abonnement naar keuze. Hierdoor kunt u een aantal keer met ons meedoen zonder dat u ergens aan vast zit. Vanaf de 4e keer vragen wij u om u aan te melden via onze betalings- en reserveringssysteem (PaynPlan). Hier kunt u een abonnement naar wens aanschaffen.

Wilt u zich aanmelden voor een proefles mail dan naar info@vitaalhaarlem.nl of bel naar 06-34014575

Heeft u een HaarlemPas in bezit? Ook dan bent u bij ons van harte welkom, klik hier om u aan te melden met een HaarlemPas.

Klik hier voor het het stappenplan voor downloaden van PaynPlan:
file:///C:/Users/jelle/Downloads/Pay%20n%20Plan%20stappenplan.pdf

Bij Vitaal Haarlem Beweegt gelden algemene voorwaarden. Met deze algemene voorwaarden gaat ieder lid, bij aanvang van het lidmaatschap, akkoord. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Wanneer

 • Dinsdagochtend: SV Alliance ’22
  Groep 1: 8.45 – 9.45
  Groep 2: 10.00 – 11.00
 • Donderdagochtend: SV Alliance ’22
  Groep 1: 9.30 – 10.30
 • Vrijdagochtend: SV Alliance ’22
  Groep 1: 8.45 – 9.45
  Groep 2: 10.00 – 11.00

Waar

 • Sportverenging SV Alliance ’22
  Zeedistelweg 2 Haarlem

Abonnementen – Seniorengym

Senioren gym - 10 rittenkaart
Senioren gym - 20 rittenkaart
Senioren gym - 30 rittenkaart

Veelgestelde vragen

Graag even aanmelden door een mail te sturen naar info@vitaalhaarlem.nl of bel naar 06-34014575.
In principe gaat de les altijd door mits wij het onverantwoord vinden om de les door te laten gaan, bijvoorbeeld bij onweer of sneeuw. Bij regen gaan wij dus gewoon door. De deelnemers die zich hebben aangemeld voor de desbetreffende les ontvangen voor 8.00 een mail en een notificatie via PaynPlan met de mededeling dat de les niet doorgaat. Er wordt hierbij geen rit in mindering gebracht op de huidige rittenkaart.
Wij adviseren lekker zittende kleren en schoenen waarin u goed kunt bewegen. In de wintermaanden adviseren wij om verschillende lagen aan te doen.
Dat mag zeker, iedereen is van harte welkom.
Zeker, iedereen is van harte welkom.
Nee, dit is een externe dienst en valt niet onder fysiotherapiebehandelingen.
Dit kunt u doen in ons betalings- en reserveringssysteem (PaynPlan). U moet eerst een account aanmaken om vervolgens een abonnement aan te kunnen schaffen. Zo kunt u zich aanmelden voor de les. Bekijk hier de volledige uitleg van PaynPlan.
Ja zeker, alle oefeningen zijn zo bedacht dat u deze altijd op uw eigen niveau en tempo kunt uitvoeren.

Contact opnemen

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag een afspraak maken? Vul het formulier in of mail naar info@vitaalhaarlem.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

×

WhatsApp met Vitaal Haarlem Beweegt

× WhatsApp