Personal Training (PT)

Transformeer je lichaam en geest met Personal Training. Laat je begeleiden door een ervaren professional en behaal jouw optimale gezondheid!

Wil jij werken aan een gezonde levensstijl en de beste versie van jezelf bereiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan klaar om je te begeleiden op jouw persoonlijke reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Bij Vitaal Haarlem geloven we dat een optimale gezondheid meer is dan alleen lichaamsbeweging. Daarom bieden wij een uitgebreide intake om jouw groeimogelijkheden in kaart te brengen, persoonlijke begeleiding tijdens de training, lifestyle- en voedingsadvies, en metingen van lichaamssamenstelling. Daarnaast bieden we ook sportspecifieke krachttraining en hersteltraining aan voor sporters.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en passen onze trainingsschema’s, voedingsadvies en lifestyle advies aan op jouw behoeften en benodigdheden. Onze begeleiding is gebaseerd op wetenschappelijke kennis en jarenlange ervaring in de fitnesswereld, waarbij we ons focussen op totale gezondheid.

Lees verder voor meer informatie over onze lidmaatschappen en hoe wij jou kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Over Ryan

Hallo, mijn naam is Ryan.

Als personal trainer wil ik anderen helpen om meer energie, geluk en veerkracht in het leven te ervaren door het verbeteren van zowel hun fysieke als mentale gezondheid.

Door mijn studie fysiotherapie, jarenlange sportervaring, het behalen van mijn personal training certificaat én werk als trainer heb ik onwijs veel geleerd over sport en het menselijk lichaam.

Het bereiken van jouw optimale gezondheid is een uitdaging die ik met veel motivatie met je aanga. Laten we samen werken naar de beste versie van jezelf!

Personal Training bij Vitaal Haarlem

Wat krijg ik?

  • Uitgebreide intake (in kaart brengen groeimogelijkheden)
  • Personal training (60 minuten persoonlijke begeleiding)
  • Lifestyle advies
  • Voedingsadvies
  • Meting lichaamssamenstelling
  • Mogelijkheid sportspecifieke krachttraining (bijv. voetballers)
  • Mogelijkheid hersteltraining
  • Progressie boek 

Pakketten

Neem gratis een vriend of vriendin mee en split de kosten!

3 maanden

6 maanden

1 jaar


Losse les
 (advies + 60 minuten training)

(Bedragen zijn incl. btw)

Contact opnemen

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag een afspraak maken? Vul het formulier in of mail naar info@vitaalhaarlem.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

×

WhatsApp met Vitaal Haarlem Beweegt

× WhatsApp