Looptraining bij etalagebenen

Last van etalagebenen?

Als lopen pijn doet en je het liefst iedere honderd meter even stil staat om de pijn te laten zakken, dan bestaat de kans dat je etalagebenen hebt. Na verloop van tijd kom je dan met deze klacht bij de huisarts en die verwijst je door naar een vaatspecialist in het ziekenhuis. Wanneer deze concludeert dat de klacht inderdaad claudicatio intermittens is (duur woord voor etalagebenen), dan mag je bij ons komen voor looptraining.

Lopen met etalage benen is niet prettig. Looptraining met etalagebenen is ook niet prettig…

Samen gaan we namelijk iedere keer weer de grens opzoeken. Zonder pijnlijke wandelingen is er geen succes.

Naast de looptraining zullen we ook uitgebreid ingaan op jouw leefstijl. Etalagebenen krijg je eigenlijk nooit zonder dat er een onderliggende oorzaak is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan roken, of … roken, of … tot voor kort gerookt hebben, of langdurige stress, of een ‘verkeerd’ eetpatroon, etc.

Het mooie van deze looptraining is dat er snel succes geboekt word. Al snel loop je minstens 2-3x zo ver als waar je mee begon.

Het uiteindelijke resultaat is beter dan de chirurgische ingreep.

De looptraining zit in de basis verzekering en hiervoor heb je dus geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie nodig.

Contact opnemen

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag een afspraak maken? Vul het formulier in of mail naar info@vitaalhaarlem.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

×

WhatsApp met Vitaal Haarlem Beweegt

× WhatsApp